Följ Framtiden i Sverige AB

Fina siffror för Framtiden

Pressmeddelande   •   Dec 15, 2017 09:45 CET

Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

I dagarna var det återigen dags för Bemanningsföretagen att publicera siffrorna för branschen, denna gången för årets tredje kvartal. Framtiden AB fortsätter att växa och i år har företaget ökat med 23 procent. Framtidens VD och grundare Marcus Hökenklo är stolt över utveckligen:

”Det är ovanligt att växa 23% jämfört med förra året och det gör mig otroligt stolt. Det visar att vårt hårda arbete samt vår strävan efter att vara Sveriges bästa leverantör i branschen ger resultat.” säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Expanderar snabbare än branschen

Framtiden fortsätter att expandera snabbare än branschen och ökar med hela 23%. Detta medan siffrorna i Bemanningsföretagens sammanställning visar att branschen ökar med totalt 13%. Tillväxtsiffrorna bygger på en jämförelse mellan Q3 2016 och Q3 2017.

”Att vi tillsammans på Framtiden lyckas med denna prestation är glädjande, men även att branschen fortsätter att utvecklas framåt.” berättar Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Blickar framåt

Under 2018 kommer Framtiden forsätta sitt hårda arbete och satsar på sina anställda, kunder och konsulter för att nå nya mål framöver.

”Detta är en resa vi gör tillsammans med våra anställda. Vi är stolta över vårt team och tillsammans ska vi sträva framåt mot nya utmaningar och mål under 2018. Att vårt arbete även visar sig i siffror är en bonus och ger oss extra energi inför det kommande året. Nu blickar vi framåt mot 2018 och att resan fortsätter.” avslutar Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare. 

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.