Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden AB fortsätter klättra!

Pressmeddelande   •   Mar 12, 2018 08:53 CET

I dagarna presenterade Bemanningsföretagen branschens siffror för årets fjärde kvartal samt siffror för hela 2017 jämfört med 2016. Framtiden kan nu titulera sig som det åttonde största bemanningsföretaget på tjänstemannasidan för helåret 2017. Framtidens VD och grundare Marcus Hökenklo är glad över utvecklingen:

”Att vi nu är topp åtta på tjänstemannasidan för 2017 ser jag som ett kvitto på att vi utvecklas i rätt riktning. Vi lyckas klättra fem placeringar och kommer fortsätta att stäva uppåt och därigenom kunna hjälpa fler unga talanger ut i arbete.” säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Dubbelt upp

I Bemanningsföretagens siffror presenteras även branschens totala tillväxt under 2017. Här ökar branschen med totalt 13 procent medan Framtiden växer med hela 24 procent. Tillväxtsiffrorna bygger på en jämförelse mellan 2016 och 2017.

”En tillväxt på 24 procent är något vi är otroligt stolta över. Det känns fantastiskt att vi nästan dubblar vår ökning jämfört med branschens 13 procent. Denna resa gör vi tillsammans med alla anställda, konsulter och kunder.” säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Mot nya mål

Under 2018 kommer Framtiden fortsätta sitt arbete i strävan mot att alltid bli ännu bättre och ständigt utvecklas.

”Vi omsatte 424 MSEK med god lönsamhet 2017 och har som mål att växa ytterligare 25 procent under 2018. Den utvecklingen är endast möjlig tack vare vårt underbara team och den vilja och engagemang som finns hos oss på Framtiden” avslutar Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.