Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden går om Poolia

Pressmeddelande   •   Jun 05, 2017 09:23 CEST

Marcus Hökenklo, VD Framtiden AB

Bemanningsföretagen presenterade i dagarna sin topp 25-lista, som listar de 25 största företagen omsättningsmässigt i bemanningsbranschen, första kvartalet 2017.

På topplistan totalt sett till omsättning klättrar Framtiden AB från plats 13 till 12 och passerar därmed Poolia.

”Det här är ett tydligt tecken på att vi är en bra bit på vägen i vår fantastiska tillväxtresa som just nu är starkare än för något annat bolag i vår bransch”, säger Marcus Hökenklo, VD på Framtiden AB.

På listan över bemanningsföretag inom tjänstemannasektorn/white collar tar även här Framtiden ett kliv uppåt från plats 8 till 7.

”Framtiden hjälper idag fler kunder och kandidater än någon gång tidigare. Vi sysselsätter 950 personer, varav 770 är konsulter och 180 är internt anställda. Detta är också ett kvitto på att vi tar marknadsandelar och växer med omsorg samt glädje”, säger Marcus Hökenklo.

Topp 25 listar de 25 största bemanningsföretagen med uppgift om andelen av den totala omsättningen. Urvalet för statistiken utgörs av de 35 största medlemsföretagen i Bemanningsföretagen. Tillsammans utgör dessa företag cirka 85 procent av branschens totala omsättning. Med andra ord omfattar Bemanningsföretagens statistik huvuddelen av branschens omsättning och urvalet är att betrakta som stabilt för branschen.

Kontaktuppgifter för intervju:

Framtiden AB

VD - Marcus Hökenklo

+46 (0) 707 66 36 69

marcus@framtiden.com

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.