Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden gör en rekrytering i världsklass

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2018 07:15 CEST

Daniel Wengel, ny Content Manager på Framtiden AB.

Det står nu klart att Jönköpingsfotografen Daniel Wengel blir en del av Framtidens marknadsavdelning. Han tillträder sin tjänst som Content Manager med fokus på fotografering och film den 7 maj.

”Vi har sökt en profil som kan göra oss ledande i branschen inom foto och film, här känner vi att Daniel är rätt person att ta oss dit. Han är välkänd profil och självklart känns det otroligt roligt att få honom till oss på Framtiden”, säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Daniel har haft intresse för foto sedan slutet av 90-talet och har erfarenhet som AD, projektledare samt arbetat mycket med filmproduktion. Han har även en lång erfarenhet från HV71 där han var press- och informationsansvarig samt även en av grundarna till HVTV.

”Det ska bli väldigt roligt att anta nya utmaningar och få vara en del av Framtidens framgångsresa”, säger Daniel Wengel, ny Content Manager på Framtiden.

Daniels gedigna erfarenhet inom foto och film kommer ta marknadsavdelningen till nya höjder. Vi arbetar ständigt med att utvecklas och Daniel blir ett efterlängtat tillskott till vår nuvarande marknadsavdelning”, säger Linda Lindeborg, marknadschef på Framtiden. 

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.