Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden tar Europa med storm

Pressmeddelande   •   Okt 29, 2018 11:14 CET

London Stock Exchange Group har utsett Framtiden AB till ett av Europas mest inspirerande och snabbväxande företag i kategorin små och medelstora företag.

Framtiden AB är ett av företagen som blivit utsedda till ett av Europas mest inspirerande och snabbväxande företag i kategorin små och medelstora företag, av London Stock Exchange Group. Rapporten 1000 Companies to Inspire Europe 2018 presenterades i veckan och när Framtidens grundare Marcus Hökenklo mottog gratulationerna över den internationella framgången var han stolt.

- Att vi blir utsedda till ett av Europas mest inspirerande och snabbväxande företag känns hedrande. Vi är i gott sällskap bland flera andra fantastiska företag. Att få vara en av dem och mottaga denna nominering är stort, säger Marcus Hökenklo, Framtidens och Fremtidens VD och grundare.

De företag som återfinns i rapporten har visat prov på hög omsättningstillväxt under de senaste tre åren samt överträffat sina nationella konkurrenter.

Tidigare i veckan presenterades även de företag som fått utmärkelsen Gasellen av DI och Framtiden AB är även 2018 ett av Sveriges snabbast växande företag.

- Att få dessa nomineringar är ett tecken på att vi, tillsammans med alla våra härliga medarbetare, gör något väldigt bra. Vi kommer fortsätta sträva mot att vara ett företag i världsklass och vår resa har bara börjat. Vi kommer att storsatsa även internationellt med målet att etablera oss i fler länder, avslutar Marcus Hökenklo.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är glädje, enkelhet och kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.