Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden tar steget utomlands

Pressmeddelande   •   Apr 24, 2018 08:01 CEST

Emil Jungåker, försäljningschef och delägare i Framtiden/Fremtiden tillsammans med Andreas Vik, regionchef i Oslo.

Nu står det klart att Framtiden AB tar steget och blir en internationell koncern. Det första steget i bolagets internationella satsning blir Norge och huvudstaden Oslo. Företaget kommer inom kort slå upp portarna till sitt nya kontor under namnet Fremtiden AS.

”Det har alltid varit ett mål att erbjuda våra tjänster även internationellt och att vi nu är redo känns fantastiskt kul. Att starta upp Fremtiden AS är en milstolpe och jag ser med spänning fram emot den resa som vi nu står inför i Norge” säger Emil Jungåker, försäljningschef och delägare i Framtiden/Fremtiden.

Ett expanderande företag

Det senaste året har Framtiden dubblat sin interna personalstyrka och har idag sju kontor i Sverige. Bolaget har idag tusentals kunder och konsulter och den snabba tillväxten har även bidragit till att Framtiden på mindre än ett år fördubblat sina lokalytor i Sverige.

”Att vi nu tar klivet till vårt grannland och startar Fremtiden AS i Oslo känns som ett naturligt första steg internationellt. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa både kunder och Unga Talanger även i Norge. Att få möjligheten att vara en del av denna framgångsresa även i mitt hemland känns naturligtvis fantastiskt”säger Andreas Vik, som byter tjänst och blir regionchef i Oslo.

”Vi har haft en smått osannolik resa tillsammans med vår personal i Sverige och våra kollegor runt om i landet ser fram emot att få ytterligare tillskott i framtidenfamiljen från Norge” avslutar Emil Jungåker.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.