Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden topprekryterar och köper upp internetbyrå

Pressmeddelande   •   Maj 17, 2018 08:05 CEST

Emil Jungåker och Janne Möller tillsammans med hela gänget från Internetbyrån Effektid.

Vid månadsskiftet stod det klart att Framtiden köper upp Internetbyrån Effektid och samtidigt rekryterar Janne Möller från IT-företaget EVRY som ny VD.

”Vi är otroligt glada och ser fram emot att arbeta tillsammans med Internetbyrån Effektidsengagerade medarbetare samt med dess nya VD Janne Möller. Detta kan inte bli annat än världsklass!”, säger Emil Jungåker, som kommer verka som ordförande i bolaget.

Internetbyrån Effektid är ett Jönköpingsbaserat företag som hjälper organisationer och företag att bli mer synliga på internet för de som söker efter företagets kunskap, produkt och tjänster. Deras fokus ligger i webb, SEO, sökannonsering och aktivitet i sociala medier. Företaget har en kundkrets över hela Sverige och är idag 10 anställda.

Nystart

Internetbyrån Effektid kommer inom kort att byta namn till Trafikbyrån.

”Vi ser en möjlighet i ett nytt namn som än mer härleder till det vår verksamhet handlar om, nämligen skapa kvalitetsmässig trafik till våra kunders webbplatser. Vi vill samtidigt behålla byrån som en del av namnet då vi också är en fullservicebyrå, säger Emil Jungåker.

Det står även klart att Janne Möller kommer tillträda som VD för Trafikbyrån. Han kommer senast från EVRY och en roll som produktansvarig inom Hälso- och sjukvård.

”Jag är förväntansfull över att få anta nya utmaningar och få bli en del av Framtidens framgångssaga”, säger Janne Möller, ny VD för Trafikbyrån.

”Det känns fantastiskt att få utöka och komplettera Framtidenfamiljen med Trafikbyrån. Det är redan idag ett företag som består av ett gäng mycket kompetenta människor. Att vi sedan adderar Janne Möller och all den expertis han besitter är jag väldigt glad för. Det är i mina ögon en rekrytering i världsklass!”, avslutar Emil Jungåker.

Janne Möller tillträder sin nya roll som VD för Trafikbyrån i augusti.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.