Följ Framtiden i Sverige AB

Framtiden växer snabbare än branschen

Pressmeddelande   •   Sep 19, 2017 09:01 CEST

Marcus Hökenklo Framtidens VD och grundare

I dagarna publicerade Bemanningsföretagen siffrorna för årets andra kvartal. Framtiden AB fortsätter att växa och i år har företaget ökat med 37 procent. Framtidens VD och grundare Marcus Hökenklo är stolt över utveckligen:

”Framtiden strävar alltid efter att utvecklas och för att ge våra kunder och konsulter det de efterfrågar. Det är extra roligt när siffrorna visar att det har gett resultat: vi fortsätter att leverera.” säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Växer snabbare än branschen
I Bemanningsföretagens sammanställning ökar hela branschen med totalt 12 %. Framtiden växer snabbare än branschen i helhet och ökar med hela 37%. Tillväxtsiffrorna bygger på en jämförelse mellan Q2 2016 och Q2 2017.

”Att Framtiden växer med 37 % är en siffra som vi är otroligt stolta över. Det är en stark siffra och ett kvitto på vad vi har lyckats åstadkomma hittils. Det är även glädjande att se att hela branschen går framåt.” berättar Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Ett växande företag
Det senaste året har Framtiden nästan dubblat den interna personalstyrkan. Med hela 67 stycken nyanställningar i augusti har Framtiden 203 internanställda fördelat på sju kontor i Sverige. Den snabba tillväxten har även bidragit till att Framtiden på mindre än ett år även fördubblat sina lokalytor i Sverige.

”Våra anställda är otroligt viktiga för oss och vi försöker så ofta som tillfälle ges uttrycka hur stor del de faktiskt är av vår framgångsresa. Tillsammans är vi ett team som alltid stävar mot nya mål och framgångar“ avslutar Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Kontaktuppgifter för intervju:

Marcus Hökenklo – VD
070-766 36 69
marcus@framtiden.com 

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.