Följ Framtiden i Sverige AB

Ny VD och internationell storsatsning för Framtiden

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2018 10:09 CEST

Emil Jungåker, tillträdande VD på Framtiden AB

– Vi vill accelerera takten på vidareetablering och jag kommer därför bygga ett team som kommer fokusera på detta. Det känns oerhört kul att få göra detta samtidigt som jag tillsammans med Emil kommer fortsätta utveckla vårt huvudbolag i Sverige och Norge. Emil har ett grundmurat förtroende internt och det känns mycket bra att han tar över rollen som VD, säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

34-årige Emil Jungåker från Jönköping är i nuläget försäljningschef och alltså tillträdande VD för Framtiden. Överlämningen kommer starta 1 januari 2019 med sikte på formellt skifte 1 september. En enig styrelse och ledningsgrupp enades snabbt om att Emil var det självklara valet som efterträdare.

– Att få detta förtroende känns naturligtvis väldigt ärofyllt och roligt. Jag är tacksam, stolt och har samtidigt en stor respekt för det ansvar som denna roll innebär. Framtiden är ett fantastiskt företag med helt underbara medarbetare och det är sannerligen ett priviligium att få fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med dem, säger Emil Jungåker.

Söker ny försäljningschef

Framtiden består idag av ca 1100 medarbetare och kommer att omsätta ca 500 miljoner under 2018. Framtiden fortsätter växa i rask takt på alla åtta orter. Oslo är Framtidens senaste etablering där verksamheten nu är i full gång. I och med denna förändring på VD-posten kommer Framtiden nu fortsätta söka ny personal och närmast ligger rekryteringen av en ny försäljningschef.

– Att Oslo är igång känns fantastiskt kul och det är som sagt bara början på vår etableringsresa. Det ska bli väldigt roligt att fortsätta ta Framtiden in på nya marknader både i Sverige och världen. Tjänsten som försäljningschef är en rolig och utmanande roll. Om du är intresserad av en spännande resa framåt så ska du definitivt söka tjänsten när den kommer ut, avslutar Marcus Hökenklo.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer (1)

    Stort Grattis Emil, kommer bli jättebra!

    - Mikael Hollander - 2018-09-19 12:47 CEST

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.