Följ Framtiden i Sverige AB

Pressmeddelanden Visa alla 5 träffar

Framtiden tar Europa med storm

Framtiden tar Europa med storm

Pressmeddelanden   •   Okt 29, 2018 11:14 CET

Framtiden AB är ett av företagen som blivit utsedda till ett av Europas mest inspirerande och snabbväxande företag i kategorin små och medelstora företag, av London Stock Exchange Group. Rapporten 1000 Companies to Inspire Europe 2018 presenterades i veckan och när Framtidens grundare Marcus Hökenklo mottog gratulationerna över den internationella framgången var han stolt.

Framtiden vill ta branschen till nya höjder

Framtiden vill ta branschen till nya höjder

Pressmeddelanden   •   Jul 19, 2018 08:00 CEST

Framtiden AB utökar IT-avdelningen med flera nya medarbetare för att utveckla rekryteringsprocessen och på sätt bli branschledande. Framtiden har haft en stor tillväxt de senaste åren och strävar efter att ligga i framkant i utvecklingen. – Vi vill förändra sättet som man söker jobb på, säger Marcus Hökenklo, Framtidens VD och grundare.

Framtiden topprekryterar och köper upp internetbyrå

Framtiden topprekryterar och köper upp internetbyrå

Pressmeddelanden   •   Maj 17, 2018 08:05 CEST

Vid månadsskiftet stod det klart att Framtiden köper upp Internetbyrån Effektid och samtidigt rekryterar Janne Möller från IT-företaget EVRY som ny VD.

Har Framtiden Sveriges bästa VD?

Har Framtiden Sveriges bästa VD?

Pressmeddelanden   •   Okt 27, 2016 12:03 CEST

För femte året i rad delar Motivation.se ut utmärkelsen Årets VD och Framtidens VD, Marcus Hökenklo, är utsedd till finalist i mellanstora företag. Vinnarna kommer att presenteras den 14 november i samband med festligheter på Grand Hôtel i Stockholm. En oberoende jury bestående av företagsledare har valt att lyfta fram goda exempel bland Sveriges vd:ar och hoppas vi ni uppmärksammar just Marcus!